Fontanny czekoladowa - K&C ELITTE

Czekolada

  • Fontanny czekoladowe

    Profesjonalne fontanny cateringowe do czekolady.

  • Czekolada do fontann

    Najlepsza włoska czekolada Master Martini do fontann czekoladowych, a także w połączeniu z mlekiem jako gorąca czekolada.

  • Podświetlane podesty

    Podesty do fontann czekoladowych, dodadzą każdej fontannie elegancji, poprawiając jej prezencję. Podest umożliwia również odpowiednie ułożenie i wyeksponowanie serwowanych przekąsek i dodatków.
    Dzięki wykonaniu w jednej całości, lepiej prezentują się od innych podestów składanych z dwóch części, które po złączeniu ciężko idealnie spasować, są niestabilne, narażone na przesunięcia a poprzez zabudowę ograniczają rozłożenie przekąsek. Podesty wykonane są z pleksi mlecznej grubości 5mm; Podświetlone diodami RGB; Sterownik umożliwia emitowanie światła w 16 kolorach, oraz sterowanie zmianą kolorów w 4 programach; Wybór odpowiedniego koloru lub programu dokonywany jest zdalnie za pomocą pilota bezprzewodowego odpornego na zakłócenia. Możliwość ułożenia przekąsek na każdym poziomie.

  • Zestawy Czekoladowe

    W zestawie taniej...
    Fontanna, podest do fontanny czekoladowej, czekolada

  • Podgrzewacze do czekolady

  • Czekoladziarki

    Przepis na gorącą czekoladę
    1. Wlej do garnka 2 litry mleka i zacznij podgrzewać na wolnym ogniu.
    2. Wsyp do ciepłego mleka (około 30oC) 1kg czekolady Master Martini.
    3. Mieszaj nieustannie dopóki czekolada nie rozpuści się w mleku (nie gotować!).
    4. Podgrzej gorącą czekoladę do około 70oC
    5. Przelej do urządzenia dozującego gorącą czekoladę i ciesz się wyśmienitym smakiem gorącej czekolady.

    Proporcję czekolady możesz zmieniać wg swojego uznania. Zalecana proporcja to 2l mleka na 1kg czekolady Master Martini.

  • Akcesoria